Dva svijeta, jedna ljubav 11 epizoda

Vitória se razočara kad otkrije da muškarac kojega je posjetila u sanatoriju nije Bernardo. Melissa traži od Dorotéije da poništi dogovor sa Salomé o tome da Felíciji naplaćuje satove klavira. Dorotéia kaže da se brine kako se Melissino vjenčanje neće dogoditi, ali Melissa je sigurna u svoje zaruke.

Salomé kori Biancu kada otkrije da je rekla pogrešni naziv pariškog dućana u kojemu kupuje odjeću kako bi se pohvalila o svom putovanju u Pariz. Massimo daje Felipeu pristiglu ponudu za kupnju imanja. Severa zamijeni začine kako bi Aniti napakostila. Felipe ispituje groficu o pravom razlogu dolaska u Campo Belo.

Lívia otkrije Aniti da je Vitórijina unuka. Kako bi se približila zaručniku, Melissa govori Felipeu o Berenice, a on izbjegava tu temu. Rosa pokušava opravdati Anitinu pogrešku sa zamijenjenim začinima, ali desert s nešto papra svidi se svima za stolom. Gema uči Chica čitati i otkriva da Raul nikada nije išao u školu.

Vitória odaje Zildi pravi razlog svoga povratka u Campo Belo. Felipe kaže Melissi da se neće moći oženiti s njome. Melissa očajava kada sazna da je Felipe zaljubljen u drugu ženu. Dorotéia savjetuje Melissi da zamoli Vitóriju da joj pomogne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *