Dva svijeta, jedna ljubav 2 epizoda

Felipe spasi Líviju i Ariela kad konj neobuzdano počne galopirati. Njoj je ispao molitvenik u kojemu je upisano njezino ime. Felipe ga uzme i odlazi u samostan da joj ga vrati. Vitória i Felipe stižu u Campo Belo. Mássima su pozvali na večeru u palaču. Salomé je uzbuđena jer će moći kćer Biancu upoznati s grofičinim nećakom Felipeom. Felipe je očaran vinogradima u Campo Belu.

Alex se želi igrati s Raulovim sinom Chicom, ali ga Severa kori. Aniti i Rosi ne sviđaju se Severini stavovi. Zilda se iznenadi kad ugleda Emíliju i kaže to grofici. Raul zamoli sina Chica da više ne ide u grofičinu palaču. Vitória otkrije Zildi pravi razlog svoga dolaska u Campo Belo. Emília se prisjeća kako je upoznala Bernarda.

Lívia se moli kako bi njezina majka odustala od želje da ona postane redovnica. Novakinja Rita je zove da pobjegnu iz samostana. Vitória govori Felipeu o Melissinu dolasku. Vitória se prisjeća sina Bernarda. Zilda daje otkaz Raulu, a ostala posluga prijeti da će otići s njime.

Vitória traži Emíliju. Želi da Emília napusti Campo Belo. Emília okrivljuje groficu za Bernardovu smrt. Vitória šalje Benta da otjera Emíliju iz sela. Emília ponovno čita pismo u kojem je Vitória poziva u posjet i sjeti se da je Bernardo otišao umjesto nje i tada doživio tešku nesreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *