Dva svijeta, jedna ljubav 26 epizoda

Bento shvaća da je neko u blizini, u vrtu palače i naoruža se. Ali Ariel dolazi i kaže mu da je našao još ljudi koji će mu pomoći u lovu na tajanstvenog čovjeka. Ariel odvede Bernarda dalje od palače. Vitória kaže Melissi da će uskoro svi oni otići iz Campo Bela.

Raul i Gema se zbliže. Felipe kaže Vitóriji da neće ostati u Campo Belu kao što je namjeravao. Felipe opomene Alexa jer se našalio sa Severom pomoću kutije pune žaba. Salomé predlaže Mássimu da se Felícia vrati u internat.

Raul kaže Gemi da je Bento naredio lov na nepoznatog čovjeka u šumi. Carola savjetuje Aniti da se ne sastaje s Robertom. Lívia se uznemiri kad otkrije da Bento lovi njezinog oca. Mássimo kaže Felipeu da je dobio nasljedstvo.

Anita čeka Roberta na izlazu iz palače, no on se ne pojavi. Dorotéia predloži da se Roberto udvara Bianci zbog Mássimova nasljedstva. Salomé pogrešno shvati Mássimovu zabrinutost i oni se posvađaju. Bento odlazi u Rosinu sobu.

Roberto laže Aniti govoreći da ju je čekao na pogrešnom mjestu i da se zato nisu našli. Alex kaže Melissi da je zamolio oca da se oženi njome. Felipe osjeća krivnju jer je u Genarov vinograd donio bolesne sadnice te odluči kupiti Genarovu zemlju.

Vitória ispituje Raula o njegovu radu s ružama. Bernardo je uzrujan jer se ne sjeća prošlosti, a Ariel ga zamoli da ne napušta špilju. Bento nastavlja potragu za Bernardom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *