Dva svijeta, jedna ljubav 32 epizoda

Bernardo se razveseli kada sazna da ima kćer, ali nemiran je jer se ne može sjetiti svoje prošlosti. Emília ga tješi. Pedro voli Raula. Mássimo nosi Rosino dijete svojoj kući, a Salomé misli da je to njegov sin. Lívia želi da Botelho drži njezin identitet u tajnosti.

Jedan od Bentovih plaćenika traži Bernarda u Emílijinoj kući. Iako vidi Bernarda, ne prepozna ga zbog njegova novog izgleda. Tijekom večere s Robertom gđa Neném traži dijete kod Mássima. Salomé je otjera. Rita se razveseli kada sazna da je Pérsio došao u Campo Belo.

Rosa pati jer joj nedostaje dijete. Rogério odustane od kupnje grofičine zemlje. Roberto govori Melissi da se neće moći zaljubiti u Biancu. Dorotéia izađe s Bentom. Vitória kori Líviju jer je dirala Bernardovu sliku.

Emília obeća da će pomoći Bernardu da se prisjeti svoje prošlosti. Pedro kori Gemu jer se spetljala s Raulom, a ona ga otjera iz kuće. Anita kaže Robertu da je ljubomorna. Melissa shvati da se Dorotéia vratila kući zoru.

Zilda govori grofici da je Bernardo pobjegao iz bolnice. Bernardo sanja Vitóriju. Felipe najavi vjenčanje za potkraj mjeseca. Emília se vraća kući i ne nalazi Bernarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *