Dva svijeta, jedna ljubav 40 epizoda

Lívia izbjegne Felipeov poljubac. Melissa govori majci da je u Felipeovu pogledu vidjela da voli Líviju. Nakon Biancinih prigovora, Massimo je pristane dati Robertu. Melissa želi da joj Pedro pomogne da razdvoji Felipea i Líviju.

Zilda prizna da je spremila sve Bereniceine stvari. Felipe joj naredi da potraži dnevnik njegove pokojne žene. Melissu to veoma uznemiri. Chico nosi voće Felíciji dok cijela obitelj misli da ona i dalje ne jede. Bento nađe špilju u kojoj se skriva Bernardo, ali mu pozornost odvraća Ariel. Bernardo se sjeti nesreće.

Ariel odlazi po Emiliju. Anita je ljubomorna zbog Robertovih noćnih izlazaka. Bento ispituje Rosu o tome je li José njegov sin. Ariel vodi Emiliju od Bernarda. Bento govori grofici da je Rosa bila osuđena i zatvorena. Ariel traži da Emilia oprosti grofici, ali ona to odbija. Rosa ispriča grofici svoju životnu priču, a ona joj daje novu priliku.

Emilia vodi Bernarda u Geminu kuću. Botelho moli Felíciju da opet počne jesti. Melissa Líviji daje haljinu. Grofica pozove Líviju da večera sa svima njima. Dorotéiji to smeta. Bento ucjenjuje Rosu. Pedro se zarekne da će u palači svima odati tko je Lívia jer ga je ona odbacila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *