Dva svijeta, jedna ljubav 43 epizoda

Salomé ponovno zapošljava Ritu. Primijetivši Arielovu tugu, Neném mu savjetuje da se oženi. Pérsio u knjigama traži lijek za njegovu bolest. Rita predstavlja Walmira kao svog dečka kako bi Pérsio postao ljubomoran. Mássimo misli da je Roberto otkrio njegovo bogatstvo u zlatnim polugama. Pedro je iznenađen Bernardovim prisustvom u Geminoj kući. Emília ga zamoli da mu ne govori ništa o obitelji Castellini.

Felipe vidi Líviju odjevenu u vjenčanicu. Melissa želi da se obje udaju istog dana. Emília niječe Pedru vezu Geme i Raula. Anita kaže Líviji da misli da je trudna. Bento traži Dorotéiju u palači. Pedro ulazi u Lívijinu sobu kako bi joj ponovno prijetio. Zagrli je pred Melissom. Melissa iskoristi to što je vidjela i kaže Felipeu da su se Pedro i Lívia ljubili u Lívijinoj sobi.

Bento govori Dorotéiji o grofici i lažiranoj smrti njezina sina. Njih dvoje provedu noć zajedno. Emília kaže Gemi da će s Bernardom otići u drugi grad. Ariel vodi Bernarda u palaču da mu pomogne oko sjećanja. Grof očajava. Zilda ugleda Bernarda u vrtu. Gema grdi Emíliju i kaže da se sve više ponaša kao grofica. Dorotéia govori Melissi o Bernardovoj lažiranoj smrti. Bento se zarekne da će ubiti Bernarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *