Dva svijeta, jedna ljubav 44 epizoda

Lívia i Felipe putuju u Bela Rosu. Rosa zamoli Neném da čuva njezina sina Joséa od Benta. Alex shvaća da se Severa promijenila i pohvali je. Anita kaže da je Lívia povrijeđena jer ju je majka izbacila i Emíliji je žao. Mássimo vodi djecu u šumu i pokazuje im leptire. Emília sluša kako Anita govori Gemi da je Lívia otputovala s grofom Felipeom. Očajava. Anita osjeća mučninu.

Felipeu i Líviji je neugodno kad ih pogrešno shvate kao zaručnike. Melissa je ponosna zbog svoje vjenčanice i poziva Dorotéiju u kupnju u Porto Alegre. Pedro prevari Chica i on mu potvrdi vezu Raula i Geme. Chico govori Gemi što mu je Pedro učinio. Ona se zabrine. Zbog oluje Ariel skloni Líviju i Felipea u kolibu koja je pripadala Emíliji. Neném i José ostanu u palači zbog oluje. Afonso objašnjava Zildi da Anita treba liječnika.

Vitória pokaže Zildi sliku svoje tete koja je bila vrlo slična Líviji. Nakon prepucavanja Lívia i Felipe priznaju da su zaljubljeni. Gema moli Raula da ostane s njome. Melissa sanja ružan san kako je Berenice optužuje i ubija. Bento posjeti Rosu u jutarnjim satima i iznenadi ga Joséov plač. Policija dolazi u Geminu kuću kako bi uhitila Raula jer je napao Pedra. Pedro pita Líviju zna li Felipe njezin pravi identitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *