Dva svijeta, jedna ljubav 47 epizoda

Bentovi plaćenici okruže Raula. ali on ih uspije pobijediti “capoeirom”. Vitória predlaže da Lívia postane Alexova učiteljica kad ona ode u São Paulo. Melissa se sukobi sa Severom. Anita kaže Líviji Dorotéijin prijedlog da dijete da na posvajanje. Pedro planira opet napasti Raula i namjerava iskoristiti Carolu kao svoju doušnicu.

Melissa kaže grofici Vitóriji da priprema piknik. Uznemiri je grofičin zahtjev da se Lívia brine za Alexa. Roberto se ispriča Aniti i zaklinje joj se na ljubav. Gema moli Raula da je ne ostavi zbog Pedra. Felipe ne prihvaća Líviju kao Alexovu učiteljicu jer bi morala živjeti u drugoj saveznoj državi. Bernardo pobjegne, a Emília se zabrine.

Roberto kaže Aniti da ne voli Biancu. Felipe zamoli Roberta ne pravi probleme Mássimovoj obitelji. Zilda prepozna Bernarda kad ga ugleda kroz prozor palače i onesvijesti se. Zilda očajava jer ne smije reći koga je vidjela u vrtu. Felipe pokuša pomoći Bernardu koji se ne može sjetiti tko je. Sve epizode pratite na nasoj stranici sapunko.info Raul vodi Bernarda natrag u Geminu kuću. Alex spava grleći majčin dnevnik. Zilda se kune Vitóriji da je vidjela Bernarda u vrtu palače. Vitória zamoli Afonsa da pretraži vrt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *