Dva svijeta, jedna ljubav 51 epizoda

Dorotéia kaže grofici da zna njezinu tajnu o sinu i zahtijeva kuću u São Paulu za svoju šutnju. Sestra Lúcia je uznemirena zbog Bernardove prisutnosti u samostanu i naredi mu da napusti samostanski vrt. On bježi i ponovno se izgubi. Felipe kaže grofici da je Lívia nedavno otkrila da je njezin otac živ.

Emília očajava kad otkrije da Bernardo nije u samostanu. Vitória ispituje Líviju o njezinu ocu, a djevojka izbjegava razgovarati o tome. Melissa traži Berenicein dnevnik. Afonso zaprosi Anitu. Emília traži Arielovu pomoć kako bi pronašla Bernarda. Bernardo nalazi njezin grob u šumi i postaje još više zbunjen. Bento nađe Bernarda i uhvati ga. Felipe je oduševljen Lívijinom brigom o Alexu.

Melissa s olakšanjem sazna da Felipe nije našao dnevnik svoje pokojne žene. Ariel i Emília gledaju kako Bento i njegovi plaćenici odvode Bernarda. Bento javlja grofici da je Bernardo kod njega. Ariel, Gema i Emília žele zamoliti Pedra za pomoć da pronađu Bernarda. Vitória ide u susret sinu. Ariel kaže Líviji i Raulu da je Bernarda uhvatio Bento. Anita prizna ocu Luísu da je trudna s Robertom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *