Dva svijeta, jedna ljubav 53 epizoda

Vitória zna da Dorotéia zna njezinu tajnu o Bernardu. Gema kaže Líviji da je Felipe pomogao Pedru nakon što su ga razbojnici pretukli. Ljubomorni Roberto je nesretan jer je Anita prihvatila Afonsovu bračnu ponudu. Vitória naredi Bentu da Bernarda odvede u sanatorij, a Lívia se ražalosti.

Očajna Lívia govori Felipeu o svome ocu. On joj obeća da će izvući Bernarda iz Bentovih ruku. Felipe ignorira Melissinu ljubomoru. Iznervirana mlada djevojka želi se osvetiti Líviji. Zilda odlazi Geminoj kući i kaže joj za Anitinu trudnoću. Anita pristane udati se za Afonsa. Emília tješi žalosnu Gemu.

Gema grdi Anitu jer je zatrudnjela, ali obeća joj svoju pomoć. Lívia vodi Alexa u posjet Severi. Severa se raznježi. Felipe se sukobi s Bentom i spasi Bernarda. Zilda govori grofici o Anitinoj trudnoći, a grofica kaže da joj ne može pomoći jer Dorotéia zna njezinu tajnu. Melissa je gruba prema Alexu, on se uznemiri. Raul pomaže Felipeu skriti Bernarda u palači. Lívia je sretna jer je Felipe pomogao Bernardu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *