Dva svijeta, jedna ljubav 79 epizoda

Lívia i Felipe su zajedno i priznaju da su zaljubljeni. Pedro je nemiran jer nije pronašao Líviju i huška Emiliju protiv Anite. Felipe i Lívia obećaju jedno drugome da će riješiti probleme sa svojim partnerima kako bi mogli biti zajedno. U strahu od propasti braka Melissa laže Felipeu da je trudna. Lívia kaže Aniti da je sretna s Felipeom. Dorotéia prekori Melissu što je lagala Felipeu o svojoj trudnoći. Bernardo kaže Raulu da mu nedostaje Emilia.

Raul nalazi kutiju s stvarima malenoga Bernarda. Bernardo otkriva novi trag o svojim pravim roditeljima. Dorotéia traži da Solange uzme pramenove Lívijine kose za DNK pretragu. Rita daje Alice popust na satove plesa. Dorotéia je uzbuđena zbog mogućnosti da je Melissa Lívijina sestra i da ima pravo na udio u tvrtki. Lívia se prema Pedru ponaša hladno i on se zabrine. Mateus je zaljubljen u Michele. Alice vodi Mateusa da upozna Vitoriju.

Vitoria kaže Alicei da će njezina majka pomoći Bentu tako što će ga primiti u svoj dom. Bernardo šalje poruku Emiliji, a ona s ljubavlju odgovara. Vitoria pokazuje Alice Bentove slike iz djetinjstva i prisjeća se kako ga otac nije volio. Felipe posumnja da Melissa laže i zahtijeva od nje da napravi test na trudnoću. Severa savjetuje Rosi da ne primi Benta u dom. Botelho i Neném čestitaju Severi na novom nećaku, a ona misli da je to neka šurjakinjina prijevara. Anita kaže Líviji da je Melissa trudna.

Solange gubi Lívijin pramen kose i daje Dorotéiji tuđe pramenove. Massimo je uzrujan Rosinom odlukom da primi Benta u svoj dom. Lívia priznaje Aniti da je tužna zbog vijesti o Melissinoj trudnoći i da bi to moglo udaljiti Felipea od nje. Felipe vodi Melissu na test trudnoće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *