Dva svijeta, jedna ljubav 81 epizoda

Pedro se vraća u Bela Rosu i čini se da prihvaća prekid zaruka s Lívijom. Melissa shvaća da je Alex prihvatio rastavu svojih roditelja i odluči dodatno isprovocirati dječakove strahove govoreći mu da će se njegov otac ponovno oženiti i osnovati novu obitelj, a njih će zauvijek zaboraviti. Bento traži Raula i ispriča mu se. Raul prihvaća njegovu ispriku i savjetuje mu da promijeni način života.

Alice je ponosna na očevu promjenu. Bernardo zove Emiliju i kaže joj da mu nedostaje. Melissa moli Liviju da napusti Felipea. Queiroz pokušava potrgati Mateusove crteže, ali Gema ga spriječi i kaže da želi rastavu. Melissa kaže Pedru da je Lívia Felipeova ljubavnica, traži pomoć da prekine tu romancu. Alex kaže ocu da zna za Líviju, a Felipe mu obeća da ga nikada neće napustiti.

Bento zahvali Rosi na dobrodošlici i obeća da će se izliječiti i djelima pokazati kako se promijenio. Dorotéia objašnjava Melissi da Pedro glumi da ga Lívia i Felipe ne zanimaju. Felipe prigovara Melissi jer je iskoristila njihovu razdvojenost kako bi povrijedila Alexa. Bernardo posjeti Vitoriju i govori joj da je otkrio majčino ime i ime osobe koja ga je donijela u sirotište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *