Dva svijeta, jedna ljubav 96 epizoda

Alberto govori Emiliji istinu o tome kako je rekao Vitoriji da je njezina kći mrtva. Emilia je uzrujana i napušta kuću. Mateus otkrije Gemi da Queiroz pljačka agenciju. Alberto kaže Líviiji da je Emiliji rekao istinu i da je zabrinut što bi ona mogla učiniti. Livia kaže Vitoriji da bi Emilia mogla doći k njoj, a Vitoria sretna čeka kćer.

Vitoria izlazi poželjeti dobrodošlicu Emiliji, ali Emilia pobjegne. Livia zamoli Felipea pomoć da pronađe majku. Gema prekori Queiroza zbog njegovih postupaka u agenciji i prekine partnerstvo. Melissa komentira Dorotéiji da će na Pedrov zahtjev promijeniti strategiju i ponašati se kao dobra djevojka. Felipe, Livia i Vitoria odluče krenuti u potragu za Emilijom. Alberto očajnički želi vijesti o svojoj kćeri.

Emilia doživi tešku prometnu nesreću. Felipe vadi Emiliju iz slupanog automobila. Vitoria je uznemirena kad vidi svoju kćer na rubu života. Livia zamoli Anitu da ne kaže Albertu za Emilijino kritično stanje. Zbog Queirozove prijave, službenici suda za maloljetnike odlaze u Geminu kuću kako bi odveli Chica u sirotište. Vitoria se osjeća krivom zbog Emilijine nesreće. Liječnik objašnjava da je Emilijino stanje ozbiljno. Melissa pokušava uvjeriti Roberta da napravi DNK pretragu kako bi dokazao Alexovo očinstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *