Dva svijeta, jedna ljubav 97 epizoda

Vitoria odlazi u Luisovu kuću i suočava se s Matilde kako bi razjasnila stvari s njime. Gema smiruje Chica i obeća mu da će ga uskoro pokupiti iz sirotišta. Alice ima groznicu i Mateus se brine. Melissa provodi svoj osvetnički plan protiv Felipea i gasi klimatizacijski uređaj u vinskom podrumu. Pedro odlazi u bolnicu kako bi pružio podršku Liviji, a ona ga izbjegava.

Luis kaže Vitoriji da je Emilia znala za postojanje trećeg nasljednika (Bernardo) kad je kupila Venturinu kuću i da je namjeravala kupiti Felipeove kuće kako bi ponovno istjerala Vitoriju. Vidjevši Emilijino stanje, Pedro obećava da će stati na kraj Felipeu. Bento se nudi da se brine o Alice dok Rosa radi. Dorotéia čuje kako Melissa govori Pedru da je isključila klimatizaciju u podrumu kako bi uništila cijelu Felipeovu berbu vina. Roberto priznaje svoje pogreške i moli Severu za oprost, a ona pristane biti njegova prijateljica.

Melissa uhvati Dorotéiju kako uključuje klimatizaciju u vinskom podrumu i pobjesni. Majka kori kćer i zabranjuje joj da naudi Felipeu. Rosa se divi kako se Bento s ljubavlju brine za njegovu kćer i oni se poljube. Vitoria zahvaljuje Zildi na prijateljstvu i podršci koju joj je pružila. Liječnici vjeruju da će se Emilia oporaviti i umiruju obitelj. Felicia dozna da je Chico u sirotištu i zamoli Massima da je odvede do njegova prijatelja. Pedro javlja Melissi da ima novi plan kako će uništiti Felipea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *