Dva svijeta, jedna ljubav 98 epizoda

Vitoria ostaje u Emilijinoj kući kako bi se brinula o kćeri. Mateus kaže Queirozu da je razočaran njime. Marcelo kaže Bernardu da se Alberto osjeća krivim zbog Emilijine nesreće. Alberto kaže da se ispričao Vitoriji, ali ona mu sada ne može oprostiti. Vitoria i Bernardo govore Emiliji da je vole, nadajući se da će se probuditi iz kome. Prijatelji se okupljaju u Geminoj kući kako bi dočekali Chica i Claru koje su posvojili Raul i Gema.

Persio primjećuje Massimovu ljubomoru zbog Salome i upozorava da bi mu je Botelho mogao uzeti. Afonso obavještava obitelj da ako Felipe ne može kupiti Melissin udio u Campo Belu, ona može prodati malu vinariju nekom drugom. Livia nudi Felipeu zajam. Marcelo posjećuje sirotište i očara Berenice. Na otvaranju festivala Pedro pokuša spriječiti Felipea da pobijedi u utrci, ali ga iznenadi trkačeva brzina. Felipe pobjeđuje.

Gema kaže Vitoriji da se osjeća kao da je njihovo prijateljstvo iz drugih života. Lívia preuzme upravu nad tvrtkom dok je Emilia u komi, a Pedro se osjeća krajnje uvrijeđenim. Gema i Raul sretno promatraju troje djece, a Mateus shvaća da je to obiteljska sreća iz prošlosti koja se ostvaruje u sadašnjosti. Pedro kaže Melissi da ima plan kako destabilizirati Felipea. Roberto daje Melissi DNK nalaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *