Oproštajno pismo 7 epizoda

Asli, koja se suočava sa svojom majkom zbog želje da se uda za Mehmeta, šokirana je. Prvo Aslı pronađe tuđu naušnicu u Mehmetovoj sobi, a onda je šokirana prijetnjom svoje majke Alanur. Alanur prijeti Aslı s Mehmetom. Alanur otvara stare knjige i odlučuje da se stvari okrenu.

Alanur kaže Aslı da će reći za svoje oproštajno pismo ako ne odustane od udaje za Mehmeta. Šta će se desiti na kraju, hoće li Asli odustati ili će ipak slušati svoje srce? Hatice puca od ljubomore kad ugleda Aslı i Mehmeta. Zija ne zna za to pismo, mislim da Zija nije napisao to pismo, napisao ga je Seherin brat i dao mu ga.

Porodice Mehmeta i Aslija, koji će se vjenčati, doveli su par u tešku situaciju. Dok stoji na Zijinim vratima, Alanur ga prvo vrijeđa, a onda ne može izdržati i pokazuje simpatije u ime starih dana. S druge strane, Seher zapali Aslinu vjenčanicu. I kao da to nije dovoljno, djevojka koja voli Mehmeta pravi magiju sa duom Aslı i Mehmet zajedno sa svojom majkom!Na kraju umjesto vjenčanja dolazi do paljbe vjenčanice i slika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *