Safir 14 Epizoda

Dok je hitno prevezena u bolnicu u Yamanovim rukama, Feraye, koja mu je priznala da je on otac djeteta, u opasnosti je da izgubi svoje dijete. Ide u smrt punom brzinom u svom automobilu čija je vatrogasna kočnica sabotirana. Znajući da će pištolj koji mu Bora drži uperen u glavu svakog trenutka opaliti, Okan misli da je izgubio oba brata. Kako će sestre Gülsoy preživjeti ovu noć koja se pretvorila u noćnu moru?

Dok beba u njezinoj utrobi grčevito živi, ​​sreća više nije nemoguća za Feraye, koja je već dugo odvojena od Yamana. Međutim, Bora, koji ne miri poraz pred ovom ljubavlju, sprema se za novi napad. Hoće li Yaman moći zaštititi bebu za koju je upravo saznao da mu je otac i žena koju voli?

Ateş nastavlja plaćati visoku cijenu što je neprijatelj Vurala Bakırcıja, a ovaj put je na kraju cijevi ubojice koji ga prati. Međutim, neočekivana osoba poduzima akciju kako bi ga spasila iz ove zamke. Dok se otkrivaju sasvim druge tajne koje će promijeniti sve ravnoteže, hoće li ovaj put između Yamana i Ateşa započeti pravi rat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *