Safir 23 epizoda

Feraje primorana da bude uz Ateša, ostavlja sve za sobom te dolazi na zabavu sa Atešom i čak pleše s njim gledajuci u Yamana. Yaman koji joj prilazi pita je kako im je to mogla napraviti a Feraje mu kaze da je pogrijesila jer je bila s njim te da je to jedina greška. Yamanu nije jasno Ferajino ponašanje ali je siguran da ima nešto po strani.

Feraje kaze Yamanu da je otvorila novu stranicu u svom zivotu i da je medju njima gotovo. Yaman svjestan da mu Feraje nesto krije, kaze joj da nikada nece odustati od nje niti je ostaviti. Feraje mu kaze da odlazi svom mužu i da je zaboravi.Atesu upucaju majku. Dzenaza se odrzi, Yaman i Ates su shrvani zbog majčine smrti.Ti si odgovoran za sve što će se od sada dogoditi, rijeci su koje je uputio Ates Yamanu.

Yaman prilazi Feraje i zagrle se ne govoreći ništa jedno drugoem. Samo Yaman kaze Atesu kako ga je on natjerao na to te Yaman odlazi u policijsku stanicu i prijavi Atesa za ubistvo. Nakon toga Yaman dolazi Feraje i kaze joj da je sve gotovo da je Ates priveden zbog ubistva. Feraje ga gleda šokirano te ga pita šta je to uradio.Feraje zaista saznaje da je Ates pravi ubica.Hoce li sada Feraje i Jaman moci biti skupa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *