Šta ako voliš previše 12 epizoda

Direktor škole donese odluku da djeca pauziraju jednu sedmicu i da ne idu u školu. Svi su razočarani i tužni dok Fusun likuje i koristi ovu situaciju kako bi zatražila da sud dodijeli da djeca do okončanja postupka starateljstva ostanu kod Umuta.

Lejla predloži Atešu da odu sa djecom na odmor. Uživaju na plaži i hotel im je pripremio sav ugođaj za medeni mjesec. Svi zajedno se baš lijepo provode. Ateš i Lejla je udaraju jastucima i Ateš je poljubi. Odluče glumiti da su samo prijatelji.

Odmor je završen i svi se vraćaju kući. Bige posumnja da Fusun nije autor dizajna za koje se predstavlja. Mert zaprosi Merjem, a Bariš i Ilgaz se sve više druže. Žena preko koje je saznala da je Firuze Lejlina majka je posjećuje u firmi i svađaju se. Ateš to čuje.

Lejla mu ispriča istinu, da je Fusun ucijenila. Ateš joj obeća da će naći njenu majku. Uputi je kod te žene, ali ona i muž ne kažu Lejli istinu. Ateš dolazi iz izlaska i Lejla je ljubomorna. On joj to govori i govori da zna da ga voli. Prizna joj da je on zaljubljen i da je voli i poljube se. Ujutru, djeca primjete niihovu bliskost i promjenu.

Ateš shvati da je Firuze Lejlina majka i suoči se sa njom, ona ga zamoli za još malo vremena. Ilgaz saznaje da su Lejla i ostali prevaranti i bijesna ih izbacuje. Fusun i Umut dolaze, dobili su privremeno starateljstvo. Ateš govori djeci da ne brinu, srediće nešto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *