Vodomar 38 epizoda

Nakon sto se Ferit jako naljutio na djeda jer je na stolicu njegovog brata postavio Kayu, Ferit se odlučuje na osvetu. Halis Agha misli da može razdvojiti Seyran i Ferit tako što će ih prozivati za stolom dok jedu, ali oni se još više vežu jedno za drugo.

Iako je Halis aga pokušao da poremeti red i mir u konaku nakon sto dovede goste, ali zapravo napravi kontra efekat.Kada je Pelin otisla, svi smo odahnuli, ali dosli su gori od nje, Nuket i Kaya.

Da, poremeti red i mir između ukućana svih osim Ferita i Seyran jer Ferit sada samo uzima Seyran za ruku i izlaze iz kuce. Obecava Seyran da nista vise kao prije neće biti te da će joj uvijek biti samo osmijeh na licu i da nece dozvoliti da je bilo ko remeti.Nuket i unuk remete ovaj put mir u kuci.

Nakon što je Ferit na odjelu rekao da neće odustati od Seirana, jedino mu je Asuman, nasmijana i sjedeći pored njega, pružila podršku, za razliku od svih njegovih rođaka. I već Ferit, brani bratovo mjesto pored Asuman za stolom! Na kraju krajeva, ostala je u vili kako bi nevidljivo osjetila Fuata.

Iako je Ferit zamolio Seyran da ne ide razgovarati sa Kajom i Nuket, ona je ipak napravila iznimku te pokusala spasiti svog muza koji se naljutio na nju nakon tog saznanja. Ferit na kraju udara Kayu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *