Vodomar 73 epizoda

U finalima sezone Ferit govori Seyran kako će od sada samo on i ona biti jedini Korhani u porodici. Od sada ce oni jedino donositi odluke u vezi svega. Halis prilazi Feritu i govori mu da ce on donijeti odluku i da grijesi jer čini stvari zbog kojih će se kajati. Ferit ga samo pita da li je išta poduzeo povoodm smrti svoga sina, nije!To je dovoljno. Seyran kaze Feritu da više nije onaj stari Ferit kojeg zna a on joj kaze kako se više pogubio.

Abi kaze Feritu da nebi trebao da se miješa u poslove s tim ljudima, a Ferit mu kaze da čekanje neće vratiti njegovog oca iz mezara.Seyran se boji za Feritov život jer vidi da je pogubljen. Suna pita Seyran da li to ona misli samo otici sa Tarikom bez traga? Seyran kaze Suni da Tari nije osoba koja ce nestati.

Halis je konačno prepoznao Seyran kao Korhana, makar samo zbog svog unuka Ferita.Pitanje je samo kome Halis govori da mu vjeruje kada razgovara telefonom? Nadam se da Seiran a ne Ifakat.Seyran je pocijepala Tarikovu kartu. Halis kaze da ima plan. Esme dolazi do problema. Gonul uzima stvari u svoje ruke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *