Dva svijeta, jedna ljubav 30 epizoda

Melissa brani Felipea i kune se grofici da je njezina čast neoskvrnuta. Roberto i Dorotéia traže zadovoljštinu od Melisse, a ona izjavljuje da je cijela farsa bila smišljena kako bi pridobila Felipeovo povjerenje. Alex kaže Felipeu da bi želio da se on oženi Melissom. Dorotéia zavodi Benta.

Felipe je veoma ponosan na Alexa kad čuje kako dječak lijepo svira klavir tijekom zabave. Felipe zamoli Melissu da se uda za njega i svi slave. Lívia je tužna zbog Felipeovih i Melissinih obnovljenih zaruka. Vitória predlaže da se Felipe i Melissa vjenčaju u Campo Belu. Melissa upoznaje Roberta s Biancom, a on se tobože zanima za nju.

Melissa brani Dorotéiji da nastavi istraživati Bernardovu tobožnju smrt. Lívia se opravdava ocu Luisu zašto je došla raditi u palaču. Gđa Neném se osvetiti Dorotéiji jer ju je bila ponizila kad je donijela uštipke u palaču. Ariel govori Gemi da je Emília u kući kod jezera. Bernardo promatra Emíliju u kolibi.

Mássimo hvali Rosu, a Bento je ljubomoran. Salomé se osjeća loše zbog pretijesnog korzeta. Vitória kaže Zildi da se ne osjeća dobro. Lívia čestita Felipeu na zarukama. Vitória je teško bolesna, a Zilda očajava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *