Dva svijeta, jedna ljubav 4 epizoda

Alex i Chico se ne smiju igrati zajedno. Mássimo odlazi po Felíciju u samostanu. Rita nagovara Líviju da skupa pobjegnu iz samostana. Felipe ugleda Líviju kako se zabavlja na proslavi kraja berbe grožđa. Felipe kaže Líviji da ima dojam da se već poznaju.

Pedro izmisli Felipeu da je bio Lívijin zaručnik prije njezinog odlaska u samostan. A njoj kaže da je grof zaručen. Lívia se odluči vratiti u samostan. Salomé želi naći guvernantu za Felíciju. Felipe poljubi Líviju, a ona pobjegne od njega. Emília otkrije Gemi da je Lívia Vitórijina unuka.

Felipe ne želi biti s Melissom, a Vitória uvjerava svoje kumče da će se njezin nećak oženiti njome. Pedro kaže Emíliji da je Lívia bila na proslavi berbe s Felipeom. Chico i Felícia zovu Alexa da igra s njima, ali ih Severa otjera. Carola kori Ritu jer je pobjegla iz samostana.

Anita predlaže Riti da potraži posao u Mássimovoj kući. Lívia se moli kako bi zaboravila Felipea. Emília kaže da će zatražiti pomoć sestre Lúcije kako bi Lívia ostala u samostanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *