Dva svijeta, jedna ljubav 64 epizoda

Kao što je Ariel planirao, Lívia otkriva da je Felipe oženjen, a Felipe otkriva da je Lívia zaručena. Njihov susret oboje veoma potrese. Bernardo objašnjava Raulu da njegov odnos s Marinom, njegovom izdavačicom, mora ostati samo na profesionalnoj sferi. Pérsio se pravi da je netko drugi kako bi zaveo Biancu koja čini isto tijekom njihova upoznavanja na internetu. Massimu nedostaje boca viskija u uredu i sumnja na Benta.

Alex se poreže dok pravi sok od naranče, a Felipe opomene Dorotéiju koja se trebala brinuti za dječaka. Lívia se žali Aniti što joj Felipe nije rekao da je oženjen. Felipe ne može prestati misliti na Líviju. Luis kaže Vitoriji da će uskoro potpisati kupnju kuće. Vitoria kaže da je primijetila kako Emilia uživa u ponižavanju. Dorotéia traži Emiliju, pretvara se da je njezina stara poznanica kako bi dobila posao.

Emilia kaže da želi kupiti Felipeovu vinariju. Lívia i Anita posjete Vitoriju, a Emilia se uzruja. Dorotéia kaže Melissi da se pokušava zbližiti s Emilijom. Emilia se prisjeća svađe svojih roditelja kada je Vitoria izjavila da je zaljubljena u drugog muškarca. Emilia odlazi u vinariju Campo Belo s namjerom da Felipeu ponudi novac za vinariju i iskoristi priliku da od Dorotéije dobije više informacija o Vitoriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *