Dva svijeta, jedna ljubav 65 epizoda

Felipe kaže Liviji da ima sretnu obitelj s Melissom. Liviju to potrese. Dorotéia ispriča Emiliji sve što zna o Vitoriji. Luis kaže Vitoriji da će uskoro potpisati kupoprodajni ugovor njezine kuće. Budući da pati od teške depresije, Bento postaje agresivan prema svima. Rosa izbaci Benta i Massima iz svog restorana. Emilia predlaže kupnju vinarije Campo Belo, no unatoč svim argumentima, Felipe ne prihvaća njezinu ponudu.

Vitoria daje sliku Rosi i Alice na dar. Bento pijan dolazi u bačvarnicu i Massimo mu daje otkaz. Anita i Lívia savjetuju Emiliji da potraži druge vinarije za kupnju, ali Emilia kaže da želi Felipeov Campo Belo. Lívia razmišlja o Felipeu. Vitoria vraća svoje stvari i pokućstvo u kuću, a Bento je kritizira. Vitoria pozove Emiliju na večeru u svoju kuću kako bi ondje potpisali kupoprodaju kuće i Emilia pristane. Bento odlazi u Melissinu kuću tražeći Dorotéiju i napravi skandal. Felipe ga vodi kući, a Melissa kori majku jer ga je pustila u kuću.

Afonso vodi Anitu na večeru. Massimo pokuša sam kuhati, ali otkriva da nema talent za to. Emilia kaže Albertu da joj je sutradan rođendan i da će se osvetiti Vitoriji. Afonso poljubi Anitu. Rosa pravi Massimu večeru. Anita kaže Líviji da je uživala u Afonsovu društvu. Emilia se prisjeća svog sedmog rođendana kad joj je majka obećala da je nikada neće napustiti. Ogorčena je jer je majka prekršila to obećanje i otišla s drugim muškarcem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *