Dva svijeta, jedna ljubav 69 epizoda

Bernardo pokuša posredovati kod Emilije u Vitorijino ime, ali Emilia je nepopustljiva. Massimo pokupi svoje nećakinje Biancu i Felíciju u zračnoj luci. Bianca je u ovoj fazi razumljiva i ljubazna, dok je Felicia arogantna adolescentica. Zilda pokuša uvjeriti Vitoriju da ostane u njezinoj kući. Bernardo govori Felipeu o Emilijinoj bešćutnosti.

Lívia odlazi u Vitorijinu kuću i objašnjava da nije znala za majčine postupke te nudi pomoć, ali Vitoria odbija povjerovati i otjera je. Lívia pokušava urazumiti Emiliju i shvaća da njezina majka zna nešto o Vitoriji. Alberto zamoli Líviju da ne staje između Vitorije i Emilije. Salomé je očarana Biancom i Felícijom. Pedro se vraća u Brazil. Raul kaže Gemi da je smatra jako fotogeničnom i zamoli je da mu pozira.

Bianca laže Billyju (Pérsio), svojoj virtualnoj simpatiji, koji je u Parizu. Dr. Roberto kaže da bi Vitoria trebala biti u svome domu zbog zdravstvenih razloga, no ona je uvjerena da bi trebala otići u Zildinu kuću. Lívia sanja svoju smrt u prošlosti i budi se uplašena. Dorotéia gleda u tarot karte kako će Melissa biti veoma udaljena od Felipea kojega prati njegova srodna duša. Pedro daruje Líviji zaručnički prsten i traži da ona odredi datum vjenčanja.

Ona ostane bez riječi. Dorotéia obavještava Emiliju da je Vitoria napustila kuću. Bernardo pokazuje veliku naklonost prema Vitoriji. Bernardo odgovara na Dorotéijino flertanje. Massimo kaže nećakinjama da nije bio spreman dočekati ih, a djevojke obećavaju da će mu pomoći da se organizira.

Lívia kaže Aniti da se osjeća loše zbog veze s Pedrom i da je zaljubljena u Felipea. Anita primjećuje da se Lívijino zdravstveno stanje pogoršalo. Emilia s ponosom ocu pokazuje kuću koju je kupila od Vitorije. Emilia ispituje Benta jer je još uvijek u njezinoj kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *