Dva svijeta, jedna ljubav 8 epizoda

Emília se ispriča Líviji i objasni joj da želi da ostane u samostanu kako bi bila sigurna. Felipe razgovara s Mássimom o vinogradima. Salomé poziva na čajanku grofa i njegovu tetu. Ariel se nudi da odveze Gemu u bolnicu kako bi vidjela Emíliju. Melissa skriva nezadovoljstvo Felipeovom odlukom da ostane u Campo Belu.

Emília otkriva Líviji da je Vitórijina unuka i da vjeruje kako je grofica kriva za požar u gostionici. Emíliju hitno vode na operaciju. Dorotéia kaže Melissi da su izbačeni iz kuće u São Paulu zbog neplaćanja stanarine. Melissa i Dorotéia razgovaraju o mogućnosti da Alex nije Felipeov sin. Dorotéia primi pismo od sina Roberta.

Felipe pokuša razgovarati s Arielom o Líviji, ali Ariel odbije razgovarati s grofom. Gema tješi Líviju. Anita kaže da nije zaljubljena u Afonsa, ali on joj nudi da postanu prijatelji. Zarekne se da će nekako postići da se ona zaljubi u njega. Vitória odbije doći na Saloméinu čajanku. Zamoli Dorotéiju i Melissu da odu umjesto nje.

Ariel kaže Bentu da je Emília mrtva. Gema kaže Líviji da je Emílijina operacija završila. Liječnici kažu da ne mogu više ništa učiniti za Emíliju. Zovu oca Luísa da joj da posljednju pomast. Vitória vjeruje da je Emília mrtva. Zilda obeća da će otpustiti Anitu kako bi je udaljila od sina. Otac Luís moli za Emíliju, a Ariel joj stavlja krunicu u ruke da joj pomogne da ozdravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *