Dva svijeta, jedna ljubav 80 epizoda

Dorotéia je iznenađena viješću o Melissinoj trudnoći. I Melissa je iznenađena pozitivnim rezultatom. Slavi, vjerujući da će to spasiti njezin brak. Alberto kaže Emiliji da će je otpratiti u Brazil. Zilda poziva obitelj na večeru kako bi proslavili dolazak novog unuka. Felipe i Lívia se susretnu. Lívia kaže da bi trebali odustati od zajedničkog života, ali Felipe se želi boriti za njihovu ljubav.

Emilia objašnjava Albertu da bi njegova prisutnost u Brazilu uništila njezine osvetničke planove prema Vitoriji. Bento kaže Luisu da su pisma koja je poslao Vitoriji kod Queiroza. Mateus se iznenadi kad shvati da su se crteži koje je potrgao pojavili u savršenom stanju u njegovoj mapi. Severa se svađa s Melissom. Mateus pokazuje crteže, prethodno uništene, a sada u savršenom stanju, Gemi koja je dirnuta posebnim darom svog sina.

Felipe priznaje Melissi da je bio s drugom ženom i traži rastavu. Melissa odbija rastavu, ali Felipe je već donio odluku. Melissa kaže Alexu da će ih Felipe napustiti. Alex pati i ispituje oca. Felipe tješi sina govoreći da će uvijek biti uz njega. Vitoria hvali Zildu i njezin odgoj djece.

Dorotéia šalje pramenove kose za koje vjeruje da pripadaju Líviji na DNK pretragu, u nadi da će podijeliti Beraldinijevo naslijeđe. Felipe je ljutit jer je Melissa rekla Alexu da će ga napustiti. Ona se zarekne da će mu od života napraviti pakao ako dođe do rastave. Raul otkriva da je njegova majka bila kraljica na proslavi berbe godinu dana prije njegova rođenja. Pedro se vraća u Bela Rosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *